Crumble van appel & bosvruchten

 

Voor 2 ontbijtjes:

2 appels geschild

1 theelepel kaneel

50 gram bosvruchten (evt. diepvries)

50 gram havermout

1 eetlepel kokosolie (de royal green is heerlijk & goed!)

2 eetlepels biologische honing

Magere kwark

 

Verwarm de oven  op 170 graden C.

 

Schil de appels, verwijder het klokhuis en maak er vervolgens kleine stukjes van. Voeg de kaneel en een klein beetje water toe en kook er in een paar minuten appelmoes van. Smelt de kokosolie samen met de honing in een pannetje en roer zodra alles gesmolten is de havermout er door heen. Verdeel de appelmoes en de frambozen over 2 vuurvaste schaaltjes en schep het havermoutmengsel er overheen en plaats vervolgens zo'n 20 minuten in de hete oven totdat de crumble goudbruin van kleur is.  Serveer het vervolgens warm met een flinke schep kwark.