Appel bosvruchten crumble:

 

Een heerlijk ontbijtje voor 2 personen met als ingrediënten:

 

2 appels

100 gram bosvruchten (evt. diepvries)

2 eetlepels kokosolie (de royal green is (h)eerlijk & goed!)

2 eetlepels biologische honing

70 gram havermout

Magere kwark

 

Schil de appels, verwijder het klokhuis en maak er kleine stukjes van. Kook er vervolgens met een klein beetje water in zo'n 5 minuutjes appelmoes van. Verwarm ondertussen de oven voor op 170 graden.  Smelt de kokosolie samen met de honing in een pannetje en voeg als het mengsel vloeibaar is de havermout toe. Goed roeren.  Als de appelmoes klaar is roer dan de bosvruchten er door en verdeel het mengsel over 2 ovenvaste schaaltjes.  Bovenop komt  het havermout mengsel. Dit gerecht moet zo'n 20 minuten in de voorverwarmde oven totdat het goudbruin is. Serveer het met een flinke schep magere kwark. Heerlijk!!